гр. Самоков, ул. Македония 78

За нас

Фирма “ДИЕМ ГРУП-2008” ООД е основана през 2007 год. от Йордан Йорданов и Христо Мишков

Започва дейността си с разфасовка на трупно месо и производство на мляно месо и месни заготовки. С капацитет от 100 кг. на ден, на площ от 100 кв.м. с двама човека персонал. През 2007г. се регистрира, като месопреработвателно предприятие за червени меса с търговска марка „ДИЕМ“ и наема още квалифициран персонал, който вече се състои от транжори, пълначи, технолог, кутерист, шофьори и общи работници. Дневният капацитет на предприятието се увеличава до 1000кг.

В началото на 2007г. във фирмата е въведена HACCP система, част от системата за управление на качеството,защитаваща допълнително изискванията за производство на безопасен и качествен продукт. Месните суровини се контролират на всички нива на производство:

- Ежедневен контрол на входа на предприятието

- Контрол на всяка стъпка на производствения процес

- Контрол на готовата продукция

Предимството пред големите месни предприятия е, че сме малко предприятие и имаме директен контакт с Вас-потребителите и по този начин всяка ваша идея и предложение, касаещи нашите продукти, достига директно до нас!

Днес фирмата разполага с нов производствен цех, съобразен с европейските стандарти и собствена дистрибуторска мрежа и разносна търговия, както и модерен хранителен склад с отлична хладилна база и сухи помещения, съобразени с необходимите норми и изисквания, находящ се в търговски комплекс "ДИЕМ". Фирмата предлага разнообразие от месни деликатеси, мляни меса, месни заготовки и разфасовки само от охладено свинско и телешко месо с търговската марка „ДИЕМ“.

„ДИЕМ ГРУП-2008“ООД е основен дистрибутор за района на следните фирми: ЕКО-МЕС, КОЛБАСО, ОРХАНИЕ, КФМ, БЕЛЛА-БЪЛГАРИЯ, КЕН, НИВЕГО, ФАВОРИТ, КИАНА, БОР-ЧВОР, МОРСКИ РИБОЛОВ-НЕСЕБЪР, ХЕЛИКС, ФИЛИПЕ

Комплекса има още хотелска част, ресторант с барбекю и тераса. - hotelkestenite.com

Фирмата има два фирмени магазина, закупени са хладилни микробуси за дистрибуция, а обслужващия персонал е над тридесет човека.

Зарежда много ресторанти, заведения за бързо хранене и магазини ежедневно на територията на страната.